Zo ervaren onze ambassadeurs Eli

“Ook erg handig als het weer eens regent haha”

Hoi! Mijn naam is Nochtli en ik woon nu een aantal jaar in Amsterdam met veel plezier. Als ondernemer en social media creator, ben ik vaak onderweg door de stad en als je in Amsterdam woont dan ontkom je eigenlijk nooit aan het feit dat de stad heel hectisch kan zijn en dat er steeds meer ontwikkelingen plaatsvinden die een auto helemaal niet handig maken.

Zoals bijvoorbeeld de hoge parkeer kosten, de geringe parkeer ruimte, de nieuwe 30km/u regel en nog veel meer. Dit is waarom ik de Eli zo handig vind. Ik ga vaak even snel boodschappen doen, naar de sportschool of even langs bij een vriendin.

De Eli is volledig elektrisch en ik geniet van alle voordelen die een auto me bied, maar dan zonder de nadelen in het centrum. Echt een uitkomst die reizen in de toekomst voor veel mensen zoveel makkelijker maakt.

“Vandaag een proefritje gemaakt in de revolutionaire ELI”

Het vinden van een parkeerplek in de drukke stad en ook kris kras door de stedelijke jungle manoeuvreren is voor mij nu een fluitje van een cent!

Compact, wendbaar en ook nog eens een super leuk uiterlijk!

De ontwikkeling van deze manier van transport staat dicht bij mijn hart, aangezien ik een zoon heb die rolstoelgebonden is. Omdat hij bijna 14 is en zo hard groeit, krijgt hij een nieuwe, grotere rolstoel.

En past deze helaas niet meer in de personenauto, wat mij echt voor een uitdaging stelde. Rondrijden in zo’n aangepaste rolstoelbus voor ook de korte, stadse afstanden, die ik zonder hem rijd, voelde onpraktisch en verre van ideaal. Hier biedt de Eli een schitterende oplossing. Ik ben blij met de vrijheid en flexibiliteit die het ons biedt, waardoor we kunnen genieten van de kleine momenten die het leven zo waardevol maken. 

"Horecafamilie 'De Bogaartjes' kiest voor de Eli Zero"

Sinds kort heeft horecafamilie ‘De Boogaartjes’ de Eli Zero aan hun collectie toegevoegd. De familie, die meerdere horecazaken in en rondom Den Haag runt, staat bekend om hun ondernemerschap en drukke levensstijl. Met maar liefst zes jongvolwassen kinderen past de Eli, hun nieuwste aanwinst, perfect bij hun dagelijkse routine.

De Eli City Car biedt de ideale oplossing voor de korte ritjes die De Bogaartjes regelmatig maken. Of het nu gaat om snel boodschappen doen in de stad, een bezoek aan hun horecazaken, of een trip naar de sportschool. De compacte en milieuvriendelijke Eli voorziet in alle behoeften van de familie. 

De Eli Zero is met zijn compacte formaat en zero-emissie technologie  de perfecte keuze voor gezinnen en professionals die in drukke stedelijke gebieden wonen en werken. Dit maakt de familie dan ook uiterst geschikt als ambassadeur voor Eli, met hun drukke schema in het runnen van verschillende horecazaken en hun actieve rol in de lokale gemeenschap.

Met deze toevoeging aan hun dagelijkse vervoermiddelen laat de familie zien dat ze niet alleen innovatief zijn in hun horecabedrijven, maar ook in hun keuze voor praktische en duurzame mobiliteit. De Eli Zero wordt daarmee een waardevol nieuw ‘familielid’ voor De Bogaartjes, passend in hun dynamische en veelzijdige levensstijl.

Eli ambassadeur in Amsterdam

Hét perfecte vervoersmiddel voor in de stad

Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner